Veelgestelde vragen

Hoe kunt u betalen?
U kunt betalen door overmaking van het gehele bedrag bij het bestellen van het schilderij. Wanneer het schilderij gereed is wordt het bij u thuis bezorgd.
Wanneer u ervoor kiest om het schilderij zelf op te halen kunt u er ook voor kiezen een aanbetaling te doen van 25% van de prijs. Het restant betaalt u dan bij het afhalen van het schilderij.

Wat krijgt u toegezonden?
U ontvangt het gekozen schilderij, goed verpakt. Daarbij ontvangt u een Certificaat van Echtheid met Oplage garantie. Dit is een waarborg dat u een uniek schilderij van een beperkte oplage in handen heeft.

Wat is de levertijd van een schilderij?
Elk schilderij wordt op bestelling vervaardigd. Wij leveren dus niet uit voorraad.
De levertijd is 2 tot 3 weken. U krijgt bericht van ons wanneer wij de zending aan u gaan versturen.

Wat is Oplage Garantie?
Wanneer u canvas doeken, litho's etc. koopt weet u dat die vaak in grote aantallen gedrukt worden. Wij geven een oplage garantie af. Dit houdt in dat er niet meer dan 100 afdrukken worden gemaakt van een ontwerp. Tevens wordt elk schilderij genummerd (1/100, 2/100, 3/100 enz.) Zo bent u ervan verzekerd dat u een schilderij koopt waarvan er geen honderden in omloop zijn!

Is het mogelijk de schilderijen in het echt te zien?
De schilderijen worden pas gemaakt na bestelling. Wel worden er in een klein formaat doeken gemaakt die u kunt bekijken. U kunt deze op afspraak bekijken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Heeft u andere vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u uw vraag naar ons toesturen. Klik hier om uw vraag te stellen.