Werkwijze

Inspiratie
De schilderijen die u hier tegenkomt zijn door ons ontworpen. De inspiratie doen wij op in het dagelijks leven. Dit kan een beeld van de omgeving zijn maar ook een sfeerimpressie. Met hulp van digitale technieken voegen wij aan dit beeld een extra dimensie toe wat het uiteindelijke schilderij oplevert.

Een uniek schilderij
De oplage van onze doeken is beperkt om het unieke element te waarborgen. Zo maken wij van elk schilderij maximaal 100 afdrukken. Aan de achterzijde van het schilderij en op het bijgeleverde certificaat vindt u het unieke nummer van het schilderij binnen de oplage keurig vermeld (1/100, 2/100, 3/100 enz.).
Een garantie dat u een schilderij koopt, waarvan er geen onbeperkt aantal in omloop zijn!

Materiaal
Onze schilderijen worden op canvasdoek afgedrukt. Dit wordt gedaan met een hoogwaardige printer die helemaal is afgestemd voor afdrukken op canvas. Het resultaat is een afdruk met een kleurdiepte, waar de meeste andere aanbieders echt in achterblijven. U heeft daarbij een kleurgarantie van 75 jaar.
Het doek wordt op een houten frame (spielatten) van 2 centimeter dik gespannen waarbij de afbeelding doorloopt aan de zijkant van het frame.
Nadat het doek is opgespannen wordt er een glansvernis toegepast die de afdruk extra beschermd tegen vocht en UV-licht.

Intense kleuren
De kleuren zoals u die op de website ziet benaderen slechts het uiteindelijke resultaat. Dit is o.a. afhankelijk van uw eigen beeldscherminstellingen.
De kleuren op de schilderijen worden ook bepaald door de ondergrond. U kunt er echter van uitgaan dat de werkelijke kleuren even intens zijn als die op het beeldscherm.

Uitstraling
Het hoogwaardige canvas dat wij gebruiken is een ideale ondergrond voor een helder en scherp schilderij. Gespannen op een houten frame ademt het doek de exclusiviteit van een schilderij uit.

Levertijd en aflevering
U moet rekening houden met een levertijd van 2 3 weken voor bestellingen binnen Nederland. Voor bestellingen buiten Nederland is de levertijd enkele dagen langer.
Het schilderij wordt zorgvuldig ingepakt en via een koeriersdienst bij u bezorgd. Aflevering binnen Nederland is uiteraard in de prijs inbegrepen.
Aflevering buiten Nederland is ook mogelijk, tegen betaling van verzendkosten.